Floresti Recicleaza!

Pe data de 18 iulie, in cadrul sedintei Consiliului Local Floresti a fost aprobat “Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii comunei Floreşti cu Asociaţia Română pentru reciclare – RoREC pentru înfiinţarea Serviciului Local de Colectare permanentă a deşeurilor electrice şi electronice în comuna Floreşti.”

In urma acestui proiect, incepand din luna septembrie in Floresti va fi infiintat un serviciu de colectare a deseurilor electrice si electronice, actiunea urmand a avaea loc in prima zi de SAMBATA a fiecarei luni.

COLECTARE DESEURI ELECTRICE SI ELECTRONICE

Astfel, pe data de 7 SEPTEMBRIE, in curtea Primariei Floresti, angajatii ROREC vor demara prima actiune de colectare a aparatelor electrice si electrocasnice de mari dimensiuni.

Pentru informatii si programari pentru preluarea GRATUITA de la domiciliu a aparatelor de mari dimensiuni sunteti rugati sa apelati la urmatoarele numere de telefon: 0800 – 444800; 0756 – 026917.

Fiecare deponent va primi Cupoane Valorice (2×10 lei, respectiv 4×10 lei) pentru aparatele electrice mari intregi (combine, vitrine si lazi frigorifice, frigidere, congelatoare, masini de spalat rufe si vase, etc).

Mai multe amanunte pe rorec.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>