Proiectarea celor două poduri noi din Cluj va dura cel puţin două luni

Cele două poduri din Cluj-Napoca, Garibaldi şi Traian, care vor fi construite de la zero de municipalitate, vor intra în şantier cel mai repede la mijlocul anului 2014, ne informeaza citynews.ro.

Potrivit anunţului, valoarea estimată a contractului se ridică la 575.000 de lei, iar termenul de finalizare a proiectului este de 70 de zile de la semnarea contractului. În cazul în care licitaţia nu va fi contestată, câştigătorul contractului ar urma să fie anunţat abia după mijlocul lunii octombrie.

pod traian

Astfel, având în vedere perioada de finalizare a proiectului şi procedurile pentru licitaţia privind execuţia lucrărilor, cele două poduri din Cluj-Napoca vor intra în şantier abia la mijlocul anului viitor.

“S-a decis până la urmă reconstrucţia celor două poduri ca cea mai bună soluţie. Vom căuta variante ocolitoare a acestor rute astfel încât traficul rutier şi cel pietonal să nu fie afectat”, a declarat Iulia Perşa, şeful Biroului Mass Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca.

Mai multe pe citynews.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>