Putini floresteni au iesit din blocuri pentru a face curat. Pacat!

”Căutăm voluntari proactivi care să împărtășească valori precum: respect pentru natură, respect față de colegi, corectitudine, transparență (inclusiv “sharing” de cunoștiințe și învățături utile), consecvență și încredere reciprocă. Căutăm voluntari care sunt sau pot deveni exemple pozitive pentru comunitatea din care fac parte. Misiunea noastră este de a promova în rândul comunității din care facem parte un comportament civic, ecologic și responsabil, ajutând la dezvoltarea unui mediu propice pentru păstrarea curățeniei în arealele naturale din județul Cluj, prin proiecte durabile și eficiente – 0 deșeuri până în 2023”. Asa a sunat mesajul transmis de Let’s Do It Romania pentru locuitorii localitatii Floresti.

Din pacate, sambata dimineata, ce-i drept la o ora matinala (n.red. 08.00), in curtea Primariei Floresti s-au strans doar 15 persoane, dintre care cinci copii, elevi la Scoala “Gh.Sincai”.

Apoi, spre ora 09.30, numarul voluntarilor a crescut considerabil gratie membrilor organizatiei PSD Floresti, condusi de catre vicepresedintele Consiliului Judetean, Ioan Oleleu, si senatorul Alexandru Cordos.

SANY4550

SANY4548

SANY4551

Actiunea de curatenie s-a desfasurat pe strazile Eroilor, Ioan Rus, Cetatii si Somesului.

C.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>