In Floresti, ajutoarele alimentare se transporta si cu…Jeep-ul!

Listele persoanelor care beneficiaza de ajutoare alimentare au fost intocmite si in acest an de catre Consiuliul Judetean Cluj, in baza documentelor primite de la fiecare primariei in parte.

Beneficiari ai acestor ajutoare sunt cetățenii care se încadrează în una din următoarele categorii: familiile şi persoanele singure care beneficiază de venitul minim garantat acordat în baza Legii nr.416/2001; şomerii care beneficiază de indemnizaţia de şomaj precum și cei fără de indemnizaţie; pensionarii cu venituri de sub 400 lei/lună; persoanele cu handicap grav şi accentuat, adulţi şi copii, neinstituţionalizate; persoane care beneficiază de alte drepturi (invalizi, veterani, văduve de război, persecutaţi politic, revoluţionari) ale căror venituri cumulate, obţinute exclusiv din aceste legi, sunt mai mici de 400 lei/lună.

Totusi, in Floresti este o persoana care, cel putin din imaginea si informatiile pe care le-am primit, nu ar avea ce cauta pe lista celor 940 de persoane care beneficiaza de aceste ajutoare alimentare PEAD.

Interesant este ca persoana care ne zambeste si incarca portbagajul JEEP-ului se regaseste de 2 ANI pe aceste liste si tot cu acest vehicul si-a umplut camara.

24102013300

Doamna din imagine, conform informatiilor furnizate de angajatii Primariei Floresti, este un biet, amarat si sarac…MEDIC PSIHOLOG!

C.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>