IN ATENTIA IPJ CLUJ, Sectia 6 Politie Rurala Floresti, Primaria Floresti: Solicitam de URGENTA anchetarea acestui Politist (MILITIAN)!!!!

Cotidianul electronic florestistiri.ro solicita de URGENTA conducerii IPJ Cluj, sefului Sectiei 6 POLITIE RURALA FLoresti si primariei Floresti, anchetarea unui angajat a Sectiei 6 Politie Rurala, care, din filmul postat pe o retea de socializare, a agresat doua persoane si a mai si pretins ca ar fi “SEFUL Politiei Floresti”.

politist

Cititi si priviti filmul:

“O zi minunata in comuna Floresti, unde se pare ca nici pe camp nu mai poti iesi linistit sa iti plimbi cainii. Adica poti, dar trebuie sa stii clar ca o sa sfarsesti la politie .

Pe scurt: am iesit afara cu Sasha si Joy pe camp dupa cum se vede. La un moment dat au aparut cele doua individe , Joy era in lesa, Sasha era fara. Sasha s-a apropiat de ele fara sa le atinga .. pe ele sau caruciorul.

Au inceput sa zbiere la noi sa ne tinem cainele, desi saracul Sashel nu facea absolut nimic. Am fost injurati cu accent moldovenesc, m-am enervat si le-am spus sa se duca dracu odata de langa noi pentru ca imi agita cainii. S-au indepartat la 10 m de noi si au dat un telefon .

Dupa vreo 10 minute s-a prezentat specimenul din video care ne cere sa ne legitimam. In momentul in care am vrut sa plecam de acolo pentru ca nu facusem absolut nimic,organul din video il prinde pe Sebi de brat.Sotia organului si mama sotiei au sarit sa imi ia camera video . De acolo se vede totul. Cam asa decurge o zi obisnuita din viata unui om care iese linistit sa isi plimbe cainii PE CAMP! O sa reeditez povestea, inca tremur de nervi – în Floresti.”

AICI puteti viziona FILMUL:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>