Asa stie IPJ Cluj sa ancheteze si sa raspunda. Cititi si…”Cruciti-va”!

Colegii de la stiridecluj.ro au primit din partea IPJ Cluj un Raspuns…HALUCINANT in cazul politistului-agresor. In comunicat nu se mentioneaza, spre exemplu, ca acesta s-a prezentat ca ar fi seful Politiei Floresti, fapt NEADEVARAT!

militianul agresor

”Din primele verificări efectuate, a rezultat că incidentul la care se face referire s-a produs în 20.11.2013, în jurul orei 15.20, în comuna Floreşti, pe un teren viran din zona unui supermarket.

Poliţistul operativ prezentat în imaginile filmate era în timpul serviciului şi a fost sunat de soţia sa, care i-a relatat că în timp ce se afla cu copiii (gemeni de 9 luni) la plimbare, s-a speriat de un câine lăsat nesupravegheat de stăpânul său, iar în urma unor discuţii în contradictoriu cu proprietara câinelui, aceasta a ameninţat-o că va da drumul şi celuilalt câine să o muşte.

Ofiţerul s-a deplasat la locul indicat şi după ce şi-a declinat calitatea, a solicitat proprietarei câinelui şi unui alt bărbat care o însoţea să se legitimeze. Aceştia s-au împotrivit, afirmând că poliţistul nu este în timpul serviciului, iar femeia a filmat cu un telefon mobil activităţile desfăşurate de poliţist.

Poliţistul a solicitat intervenţia unui echipaj din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti, moment în care femeia respectivă a luat cei doi câini rasa labrador şi a plecat, fiind identificată ulterior.

Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru identificare, acesta neavând asupra sa actul de identitate, iar cu această ocazie a fost avertizat verbal cu privire la respectarea cadrului legal în vigoare.

La 20 noiembrie a.c., împotriva proprietarei câinilor a fost formulată o plângere prealabilă privind săvârşirea infracţiunii de ameninţare, plângerea fiind înregistrată la Poliţia municipiului Cluj-Napoca, Biroul de Investigaţii Criminale. Cercetările în dosar sunt desfăşurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

În legătură cu modul de intervenţie a poliţistului s-a dispus efectuarea de verificări, urmând ca după finalizarea acestora să fie dispuse măsuri legale”, a precizat, într-un comunicat de presă, conducerea IPJ Cluj.

Soția proprietarului de câini a filmat întreaga scenă și l-a si identificat pe polițist. Acesta se numește Nicolae Rus și a fost rugbist la U Cluj.

În comunicatul IPJ Cluj nu se spune nimic despre faptul că soacra polițistului a agresat-o pe Moni Aldea, soția proprietarului de câini dus la secție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>