Targ de Job Floresti 2014. Vezi cand are loc!

S.C. T SMART SERVICII S.R.L., in parteneriat cu Primaria Floresti, organizeaza pe data de 28 ianuarie 2014, Targ de Joburi Floresti, in cadrul proiectului
„O VIATA MAI BUNA PENTRU CEI DIN MEDIUL RURAL” si cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

joburi 3

Evenimentul va avea loc în data de 28 ianuarie a.c., între orele 10.00 – 14.00, în incinta Casei de Cultura din comuna Floresti, str. Avram Iancu nr.142.

Targul se adresează tuturor persoanelor din comuna Floresti care nu au un loc de munca, atat someri inregistrati la AJOFM Cluj, cat si persoane neinregistrate, care doresc să se angajeze în viitorul apropiat pe posturile vacante disponibile.

Obiectivul general al proiectului il constituie imbunatatirea calitatii resurselor umane din zona rurala a judetului Cluj, prin furnizarea de programe integrate de informare, consiliere si formare profesionala, in scopul dezvoltarii abilitatilor profesionale, adaptarii la cerintele pietii muncii, in vederea facilitarii accesului la ocupare in activitati non-agricole.

Informatii suplimentare puteti obtine de la:
S.C. T SMART SERVICII S.R.L.
Telefon: 0751 301107
Fix: 0264 433728
E-mail: smartservicii@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>