In Floresti, CULTELE primesc bani multi si grei!

Consilierii locali au la dispozitie suma de 1.200.000 de lei, bani proveniti din diferenta dintre venituri si cheltuieli, pentru a o aloca Cultelor, Sportului si Asociatiilor si Fundatiilor care au depus cereri la secretariatul primariei pentru sustinerea activitatilor. Asa se explica de ce in Proiectul de Buget, in dreptul Capitolulului “Culte” apare 0 lei.

“Am lasat la latitudinea consilierilor locali de a aloca suma de 1.200.000 de lei Cultelor, Sportului si Asociatiilor si Fundatiilor, dupa cum considera domniile lor ca ar fi mai potrivit. Din ce am inteles eu, in urma discutiilor pe care dansii le-au avut pe comisii, suma a fost impartita, dar nu punctual, ci pe trei subcapitole”, ne-a declarat primarul Horia Sulea.

bani multi

Astfel, in cadrul sedintei de ieri a Consiliului Local Floresti s-a decis ca Asociatiile si Fundatiile care au depus cereri de alocari de bani sa primeasca suma de 90.000 lei, Sportul – CS Hayashi si alte cluburi, suma de 283.000 lei, iar CULTELE, SURPRIZA MARE (!), 827.000 lei.

De mentionat, in 2013, CULTELOR li s-a alocat suma de 600.000 lei!

2 thoughts on “In Floresti, CULTELE primesc bani multi si grei!
  1. mortii mamii lor de popi imputiti.. Mare parte din banii astia ii papa iarasi copilul ala ce io facut tasu’ catedrala la Valea garbaului – ciprian martis. Anul trecut la fel, o primit de la primarie 60.000 euro, numa el, pt. kichiurile si betoanele ce le-o facut pe Valea Garbaului

      

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>