Vot fabulos in Consiliul Local Floresti

Consilierii locali floresteni au respins prin… abtinere, 16 consilieri prezenti si tot atatea abtineri, adica unanimitate de voturi (!), “Proiect de hotărâre privind aprobarea aderării Judeţului Cluj prin Consiliul Judeţean Cluj la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „ASOCIAŢIA METROPOLITANĂ DE TRANSPORT PUBLIC CLUJ”.

“Am mari semne de intrebare legate de acest proiect inaintat spre aprobare de catre Consiliul Judetean Cluj. La aceasta ora se desfasoara sedinta C.J. Cluj si bine ar fi fost ca un reprezentant al institutiei sa ne spuna ce se doreste de fapt. Va impartasesc retinerile si daca m-ati intreba cum as vota, primarul nu are drept de vot, cu siguranta as pune semnul X, ca la pronosport. Sunt trei variante: da, nu sau abtinere, adica x. Nu inteleg ce doreste C.J. Cluj dupa ce acum cateva luni a scos la licitatie traseele judetene si acum intentioneaza sa intre in aceasta asociatie. Vreau sa va mai spun ca transportul local, acum, se efectueaza pe 30% din suprafata drumurilor comunale”, a afirmat primarul Horia Sulea.

SANYO DIGITAL CAMERA

Discutiile pe aceasta tema dintre consilieri au mai continuat cateva minute bune, concluzia generala fiind ca “nimeni nu intelege ce se doreste de fapt si cu ce beneficii ar veni C.J.Cluj in aceasta asociatie”.

Votul a fost fabulos: 0 voturi “pentru”, 0 voturi “impotriva”, 16 abtineri!

C.S.

One thought on “Vot fabulos in Consiliul Local Floresti
  1. Nu mi se pare normal ce se intampla in Floresti. Nici ce au votat consilierii locali din floresti.Ei hotarasc soarta Florestiului si ii ducem noi in spate pe banii nostrii. Rusine sa va fie.Desteptati-va Floresteni si iesiti in strada la greva, sa se sature primarul si consilierii de noi.

      

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>