Toate firmele de taxi vor creste preturile pana pe 5 martie

Reprezentanții Sindicatului Taximetriștilor Cluj au precizat că până în 5 martie toate firmele de taximetrie vor crește tarifele. Prin aceasta decizie, Cluj-Napoca devine municipiul cu cele mai mari tarife de taxi din țară.

Conform stiridecluj.ro, Napoca Taxi a majorat tariful de la 1,79 de lei în timpul zilei, la 2,25 lei, iar tariful de noapte a ajuns la 2,50 lei.

Alexandru Ursu, vicepreședintele Sindicatului Taximetriștilor Cluj, a explicat că prețurile trebuie să crească pentru a asigurarea calității serviciilor.

taximetre

Deoarece tariful de taxi nu a fost indexat conform legii care reglementează acest fapt, din anul 2008, considerăm ca acum, în 2014, o crestere a tarifului in limitele stabilite de lege, este binevenită.

Toate companiile de taxi au inceput demersurille legale pentru a se modifica tariful, astfel că pe lângă Napoca Taxi care deja are tariful majorat, luni urmează Diesel Taxi, apoi cronologic si celelalte companii. Asadar, până pe 1 – 5 martie, toate firmele vor avea tariful pe care și l-au propus taximetristii”.

Decizia prin care firmelor de taximetrie li se permite majorarea tarifelor a fost luată de Consiliul Local Cluj-Napoca, la finele anului 2013.

Mai multe aici: http://www.stiridecluj.ro/politic/diesel-taxi-majoreaza-tariful-de-luni-toate-firmele-vor-creste-preturile-pana-in-martie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>