Modificari in comunicatul Primariei Floresti remis vineri

PIMARIA FLORESTI ADUCE LA CUNOSTINŢA CETĂŢENILOR COMUNEI FLOREŞTI CĂ ÎNCEPÂND CU ZIUA DE MARŢI 25.02.2014 ORA 9,00 SUNT AŞTEPTAŢI LA REGISTRATURA PRIMĂRIEI FLOREŞTI DIN STR. AVRAM IANCU NR. 170, ÎN VEDEREA ELIBERĂRII NOILOR ADEVERINŢE NECESARE OBŢINERII SUBVENŢIEI PENTRU TRANSPORTUL PUBLIC DE PERSOANE PE RAZA COMUNEI FLOREŞTI. ACESTE ADEVERINŢE VOR FI ELIBERATE PENTRU TRANSPORTUL PUBLIC PE RAZA COMUNEI, TRANSPORT OPERAT DE COMPANIA DE TRANSPORT PUBLIC (CTP) ŞI COMPANIA DE TRANSPORT SC FANY PRESTĂRI SERVICII SRL.

CONFORM HCL NR.17/21.02.2014, VOR BENEFICIA DE SUBVENŢII PENTRU TRANSPORTUL PUBLIC URMĂTOARELE CATEGORII: ELEVII DIN CLASELE I-VIII DE LA ŞCOLILE AJUTĂTOARE SAU ÎNVĂŢĂMÂNT INTEGRAT, ŞCOLILE DE MUZICĂ, ARTE PLASTICE, COREGRAFIE, SPORT, ŞCOLILE CU PREDARE INTENSIVĂ A LIMBILOR STRĂINE, MINORITĂŢILE ETNICE CARE ÎNVAŢĂ ÎN ŞCOLILE CU PREDARE ÎN LIMBA LOR MATERNĂ ŞI CLASELE IX-XII CARE FRECVENTEAZĂ CURSURILE UNEI ŞCOLI PE RAZA MUNICIPIULUI CLUJ – NAPOCA, STUDENŢILOR LA FORMA DE ÎNVĂŢĂMÂNT CURS DE ZI , PENSIONARII DOMICILIAŢI PE RAZA COMUNEI FLOREŞTI CARE AU UN VENIT BRUT DE PÂNĂ LA 500 LEI, PERSOANELE CU DIZABILITĂŢI (ÎNCADRATE ÎN GRAD DE HANDICAP ACCENTUAT ŞI GRAV) ŞI ÎNSOŢITORII ACESTORA , FEMEILE PESTE 55 DE ANI ŞI BĂRBAŢII PESTE 60 DE ANI FĂRĂ SURSE DE VENIT (ÎN BAZA ANCHETEI SOCIALE ŞI DECLARAŢIEI PE PROPRIA RĂSPUNDERE) ŞI PERSOANELE CARE FAC DOVADA PRIN ACTE MEDICALE ELIBERATE DE SPECIALISTUL CAZULUI A URMĂRII UNUI TRATAMENT DE SPECIALITATE ÎNTR-O INSTITUŢIE MEDICALĂ AFLATĂ IN AFARA RAZEI COMUNEI FLOREŞTI.

sulea 22

DE ACESTE SUBVENŢII VOR BENEFICIA PERSOANELE MENŢIONATE MAI SUS CARE AU DOMICILIUL STABIL PE RAZA COMUNEI FLOREŞTI.

NOTĂ.

ACTE NECESARE ÎN VEDEREA OBŢINERII ADEVERINŢEI:

· ELEVII ŞI STUDENŢII CARE AU BENEFICIAT DE SUBVENŢIE SE VOR PREZENTA DOAR CU BULETINUL.

· ELEVII ŞI STUDENŢII CARE NU AU BENEFICIAT DE SUBVENŢIE VOR PREZENTA ADEVERINŢĂ ELIBERATĂ DE UNITATEA DE ÎNVĂŢĂMÂNT PE CARE O FRECVENTEAZĂ ŞI COPIE DUPĂ BULETIN.

· PENSIONARII VOR PREZENTA ULTIMUL CUPON DE PENSIE ŞI COPIE DUPĂ BULETIN.

· PERSOANELE CU DIZABILITĂŢI VOR PREZENTA UN DOCUMENT MEDICAL CARE SĂ ATESTE GRADUL DE HANDICAP ÎN CARE SUNT ÎNCADRAŢI ŞI COPIE DUPĂ BULETIN.

PRIMAR,
Horia ŞULEA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>