1 Martie – ziua in care autobuzele CTP vor intra in Floresti

Primarul localitatii Floresti, Horia Sulea, si directorul Companiei de Transport Public, Liviu Neag, au organizat in aceasta dupa-amiaza, la sediul Primariei Floresti o conferinta de presa cu ocazia introducerii curselor CTP in comuna Floresti, pe cele trei linii stabilite (M 21, M22 si M23).

“Au mai ramas putine zile pana cand autobuzele CTP vor intra in Floresti. Acest lucru se va intampla pe data de 1 Martie. Impreuna cu domnul director Neag am stabilit traseele, orarele si statiile liniilor M 21, M 22 si M 23. Florestiul va avea din 1 Martie doi operatori de transport public persoane, CTP si SC FANY SRL. ma bucur ca am reusit sa ma tin de promisiunea facuta in camapania electorala, atunci cand le-am promis florestenilor ca voi aduce RATUC-ul in Floresti”, a afirmat primarul Sulea in debutul conferintei de presa.

Liviu Neag, directorul CTP Cluj, a afirmat ca locuitorii Florestiului pot afla mai multe informatii despre trasee, orare si statii accesand site-ul www.ctpcj.ro.

Biletele si abonamentele se pot achizitiona de la urmatoarele trei ghisee: Bucium, Primaria Floresti, Cetatea Fetei (strada Eroilor, vis-a-vis de Biserica Greco-catolica aflata in constructie). Un al patrulea ghiseu va fi infiintat pe strada Avram Iancu, insa locatia nu a fost inca stabilita.

Primarul Horia Sulea intentioneaza sa le propuna consilierilor locali adoptarea unei Hotarari de Consiliu Local prin care sa interzica achiztionarea de bilete transport de la soferii autobuzelor!

neag sulea

“Am gasit in primarul Horia Sulea un partenr serios si dispus sa se lupte pentru locuitorii acestei comune. Negocierile nu au fost usoare, insa pana la urma am reusit sa gasim cele mai bune solutii si tin sa-i multumesc si pe aceasta cale. Aceste oare nu sunt batute in cuie, ele sunt doar provizorii. Vom efectua sondaje de opinie printre calatori pentru a remedia eventualele neajunsuri. Acxest sondaj va avea loc la mijlocul lunii martie. Incercam sa mai introducem o linie de transport pe traseul Floresti-Polus Center, iar biletul va costa 2 lei”, a declarat Neag.

Primarul Horia Sulea a tinut sa-l completeze prin a spune ca pe liniile M 21 si M 22, de luni si pana vineri, Florestiul va fi legat de Cluj-Napoca de un numar de 47 de curse, media de timp dintre doua autobuze fiind de 20 de minute, iar in orele de varf va scadea la 5 minute.

Alte amanunte legate de acest subiect!

“PRIMARIA FLORESTI ADUCE LA CUNOSTINŢA CETĂŢENILOR COMUNEI FLOREŞTI CĂ ÎNCEPÂND CU ZIUA DE MARŢI 25.02.2014 ORA 9,00 SUNT AŞTEPTAŢI LA REGISTRATURA PRIMĂRIEI FLOREŞTI DIN STR. AVRAM IANCU NR. 170, ÎN VEDEREA ELIBERĂRII NOILOR ADEVERINŢE NECESARE OBŢINERII SUBVENŢIEI PENTRU TRANSPORTUL PUBLIC DE PERSOANE PE RAZA COMUNEI FLOREŞTI. ACESTE ADEVERINŢE VOR FI ELIBERATE PENTRU TRANSPORTUL PUBLIC PE RAZA COMUNEI, TRANSPORT OPERAT DE COMPANIA DE TRANSPORT PUBLIC (CTP) ŞI COMPANIA DE TRANSPORT SC FANY PRESTĂRI SERVICII SRL.

CONFORM HCL NR.17/21.02.2014, VOR BENEFICIA DE SUBVENŢII PENTRU TRANSPORTUL PUBLIC URMĂTOARELE CATEGORII: ELEVII DIN CLASELE I-VIII DE LA ŞCOLILE AJUTĂTOARE SAU ÎNVĂŢĂMÂNT INTEGRAT, ŞCOLILE DE MUZICĂ, ARTE PLASTICE, COREGRAFIE, SPORT, ŞCOLILE CU PREDARE INTENSIVĂ A LIMBILOR STRĂINE, MINORITĂŢILE ETNICE CARE ÎNVAŢĂ ÎN ŞCOLILE CU PREDARE ÎN LIMBA LOR MATERNĂ ŞI CLASELE IX-XII CARE FRECVENTEAZĂ CURSURILE UNEI ŞCOLI PE RAZA MUNICIPIULUI CLUJ – NAPOCA, STUDENŢILOR LA FORMA DE ÎNVĂŢĂMÂNT CURS DE ZI , PENSIONARII DOMICILIAŢI PE RAZA COMUNEI FLOREŞTI CARE AU UN VENIT BRUT DE PÂNĂ LA 500 LEI, PERSOANELE CU DIZABILITĂŢI (ÎNCADRATE ÎN GRAD DE HANDICAP ACCENTUAT ŞI GRAV) ŞI ÎNSOŢITORII ACESTORA , FEMEILE PESTE 55 DE ANI ŞI BĂRBAŢII PESTE 60 DE ANI FĂRĂ SURSE DE VENIT (ÎN BAZA ANCHETEI SOCIALE ŞI DECLARAŢIEI PE PROPRIA RĂSPUNDERE) ŞI PERSOANELE CARE FAC DOVADA PRIN ACTE MEDICALE ELIBERATE DE SPECIALISTUL CAZULUI A URMĂRII UNUI TRATAMENT DE SPECIALITATE ÎNTR-O INSTITUŢIE MEDICALĂ AFLATĂ IN AFARA RAZEI COMUNEI FLOREŞTI.”

Pret bilet: 3 lei

Pret bilet intra Floreşti: 2 lei

Pret abonament: 90 lei (CU O LINIE PE Cluj-Napoca inclusa in pretul abonamentului)

Elevii I-VIII şcoli vocationale + Elevii de liceu cu domiciliul in Floresti – studenţii: GRATUIT + 2 LINII in CLUJ NAPOCA

Ceilalti elevi: reducere de 50% + 2 LINII in CLUJ-NAPOCA (pret abonament 45 lei)

Iata care sunt Liniile M21, M22, M23, respectiv statiile respectivelor trasee:

Linia M21 cluj-Napoca – Floresti Cetate

Traseul Dus: Bucium – Calea Floresti – Avram Iancu – Poligonului – Tautiului – Cetatii – Eroilor

Traseul Intors: Eroilor – Cetatii – Tautiului – Poligonului – Avram Iancu – Calea Floresti – Bucium

Statiile Dus: Bucium – Cora – Metro – Oncos – Poligonului – Tautiului – Sub Cetate – Luxor 2 – Eroilor – Teilor.

Statiile Intors: Stejarului – Eroilor – Luxor 2 – Sub Cetate – Tautiului – Poligonului – Oncos – Metro – Polus Center – Bucium.

Linia M22 Cluj-Napoca – Floresti Gh.Doja

Traseul Dus: Bucium – Calea Floresti – Avram Iancu – Somesului – Horea – M.Kogalniceanu – Gh.Doja

Traseul Intors: Gh.Doja – S.Barnutiu – A.Iancu – Calea Floresti – Bucium

Statiile Dus: Bucium – Cora – Metro – Oncos – Somesului – Horea – Gh.Doja.

Statiile Intors: Gh.Doja – Primarie – Complex – Poligonului – Oncos – Metro – Polus Center – Bucium.

Linia M23 Cluj-Napoca – Luna de Sus

Traseul Dus: Bucium – Calea Floresti – A.Iancu – DN 1 – Luna de Sus

Traseul Intors: Luna de Sus – DN 1 – A.Iancu – Calea Floresti – Bucium.

Statiile Dus: Bucium – Cora – Metro – Oncos – Cardinal Iuliu Hossu – Primaria – Il Milaneze – Iazului – Luna 2 – Luna 1 – Scoala – Biserica Ortodoxa.

Statiile Intors: Biserica Ortodoxa – Scoala – Luna 1 – Luna 2 – Ferma 9 – Zambilelor – Cuza Voda – Primaria – Complex – Oncos – Metro – Polus Center – Bucium.

Pentru mai multe informatii privind orarul Liniilor M 21, M 22 si M 23 consultati http://ctpcj.ro/

http://www.ctpcj.ro/pdf/orar_M21.pdf#zoom=80

http://www.ctpcj.ro/pdf/orar_M22.pdf#zoom=80

http://www.ctpcj.ro/pdf/orar_M23.pdf#zoom=80

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>