PMP-istii lui Basescu si-au ales presedintele filialei Floresti intr-o pizzerie

Pe data de 25 martie, in Floresti, la o pizzerie din partea de sud a comunei, a avut loc lansarea Organizaţiei Partidului Mişcarea Populară, Filiala Floreşti.

La acest eveniment politic au participat aproximativ 20 de membri ai ai partidului, precum şi domnul Bogdan Negrea, secretarul general al Organizaţiei Judeţene Cluj, Partidul Mişcarea Populară.

apple

Participanţii l-au desemnat Preşedinte al Organizaţiei Partidul Mişcarea Populară, Filiala Floreşti pe comandorul (r) dr. Ştefan Popa.

Domnul Ştefan Popa este aviator, teolog, jurnalist şi scriitor, fiind autorul a peste zece cărţi şiavând mai mult de o mie de articole publicate în diferite publicaţii civile şimilitare.

A activat peste 30 de ani în aviaţia militară, ocupând mai multe funcţiide conducere în cadrul Forţelor Aeriene: şef de stat major, comandant, director.

A participat la zeci de misiuni militare naţionale şi internaţionale.

La alegerile locale din 2012, Stefan Popa a candidat la fuctia de primar din postura de independent si a obtinut cu putin peste 50 de voturi!

C.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>