UPDATE: ora 16.00 – Pe un numar de 4 strazi lucrarile de extindere a iluminatului public s-au incheiat. Pe Cetatii III au fost ontati stalpii!

Lucrarile de extindere a iluminatului public pe un numar de 11 strazi din Floresti – Teilor, Stejarului, Cetatii II, Cetatii III, Florilor, Sub Cetate, Razoare, Dumitru Mocanu, Dumitru Tautan, Sesul de Sus, Urusagincep pe strazile Teilor si Stejarului – s-ar putea incheia mai repede de finele lunii august, sustine primarul Horia Sulea.

UPDATE: ora 16.00 – Pe strada Cetatii III angajatii SC Neon Lighting au montat toti stalpii de iluminat public!

stalpi cetatii 3

“Pana astazi, vineri 28 martie, pe strazile Teilor, Stejarului, Urusagului si Sesul de Sus s-au montat stalpii de iluminat, dupa ce in prealabil au avut loc lucrarile de introducere in subteran a cablurilor de joasa tensiune pentru alimentare. Pe strada Cetatii III acest tip de lucrari se aproprie de finalizare, dupa care se vor monta stalpii. In luna aprilie, lucrarile de extindere a iluminatului public vor continua cu strazile Dumitru Tautan, Dumitru Mocanu, Cetatii II, Sub Cetate si Florilor. Daca ritmul lucrarilor nu slabeste cred ca pana la finele lunii iulie aceste 11 strazi vor fi iluminate public.”, ne-a declarat primarul Horia Sulea.

Edilul

One thought on “UPDATE: ora 16.00 – Pe un numar de 4 strazi lucrarile de extindere a iluminatului public s-au incheiat. Pe Cetatii III au fost ontati stalpii!
  1. abia astept sa se dea drumul la iluminat pe strada D Mocanu:). Daca s-ar gasi o solutie pentru a largi strada in dreptul cartierului Terra ar fi minunat. 3000 de oameni sunt nevoiti sa se strecoare zilnic in ambele sensuri pe jos, cu masina sau cu autobuzul CTP pe o strada de 3 metri largime.Daca s-ar lua si de pe o parte si de pe alta cate jumatate de metru pentru proprietarii terenurilor respective ar fi nesemnificativ insa pentru toata lumea care circula pe acolo ar fi extraordinar.

      

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>