Este din Floresti si conducea prin Cluj-Napoca sub influenta lui Bachus

Intr-un interval de cateva ore, politistii clujeni au dat peste 200 de sanctiuni contraventionale si au retinut zece permise de conducere, in ura unei actiuni care a avut ca si scop depistarea soferilor care se urca la volan sub influenta bauturilor alcoolice.

Astfel, in noaptea de 29 martie, ora 03:45, politistii din cadrul Biroului Rutier Cluj au depistat un barbat de 31 ani, din comuna Floresti, in timp ce conducea un autovehicul pe Calea Floresti din municipiul Cluj-Napoca, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

alcooltest

Acesta avea o concentratie de 0,47 mg/l alcool pur in aerul expirat.

În cadrul actiunilor de sambta, politistii au aplicat 280 sanctiuni contraventionale, dintre care 183 prevazute de O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.

De asemenea, politistii au retinut 10 permise de conducere si au retras patru certificate de inmatriculare ale autovehiculelor verificate in trafic.

C.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>