Cu licenta suspendata, FANY reduce preţul abonamentelor pentru elevii şi studenţii din Floreşti

In cursul zilei de ieri, pe site-ul societatii, a fost postat un comunicat de presa, prin care se anunta reducerea preturilor la abonamente pentru elevii si studentii din Floresti. Vezi comunicatul!

“Compania de transport FANY reduce preţul la abonamente pentru elevii şi studenţii din Floreşti. De asemenea, îi asigură pe locuitorii comunei că va continua să le asigure în continuare servicii de transport de cea mai bună calitate.

fany3-300x224

Eşti elev sau student şi locuieşti în Floreşti? FANY îţi face cadou o reducere la abonamente, pe luna mai. În loc de 35 de lei, abonamentul tău va costa numai 25 de lei. Te aşteptăm între 28 şi 30 aprilie să îţi reînnoieşti abonamentul, la preţ redus.

Cu această ocazie, anunţăm că vom continua să asigurăm transportul public, pe traseele judeţene câştigate la licitaţie, inclusiv în zona metropolitană. Conform legii*, măsura de retragere a licenţelor de transport produce efecte după trecerea a 60 de zile de la data înştiinţării. Din punct de vedere legal, compania noastră este OBLIGATĂ de legislaţia în vigoare să presteze de-a lungul celor 60 de zile serviciul de transport.

De altfel, compania noastră consideră că măsura retragerii licenţelor de transport pentru zona metropolitană, luată de ARR Cluj, este nelegală şi a contestat decizia în instanţă. FANY a câştigat licitaţia pentru traseele judeţene incluse în zona metropolitană şi intenţionează să asigure servicii de transport de cea mai bună calitate în acest areal până la expirarea perioadei de valabilitate a licenţelor de transport.

* Articolul 39, alineatul 3, din Legea serviciilor de transport public local nr. 92/2007 şi ale alineatului 1 din normele de aplicare aprobate prin ordinul 353/2007″

Abonamente Floreşti, Cetatea Fetei şi Luna de Sus

Abonamentele pe traseele Floreşti, Cetatea Fetei şi Luna de Sus pe luna mai 2014 se pot realiza în incinta Pieţei Floreşti, str. Eroilor, nr. 56, astfel:

luni, 28.04.2014, între orele 10.00 – 19.00;
marţi, 29.04.2014, între orele 10.00 – 19.00;
miercuri, 30.04.2014, între orele 10.00 – 19.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>