In Floresti, strazile se mai si spala

Primaria Floresti a incheiat un contract de intretinere si administrare a domeniului public cu SC Eco Quatro Salub.

In cursul serii de ieri, luni 28 aprilie, strazile Eroilor, Ioan Rus, Cetatii III si Cetatii II, au fost spalate, iar actiunea va continua in urmatoarele zile si pe celelalte strazi asfaltate din localitate.

012

014

Tot ieri, a fost afaltata si portiunea de la intersectia strazii Eroilor cu Cetatii III, in urma lucrarilor de largire a curbei, iar pana la finele saptamanii se va turna un strat de asfalt in statia CTP de pe Cetatii III.

intersectie

One thought on “In Floresti, strazile se mai si spala
  1. Mult ati reusit sa asfaltati…Sa va fie rusine, mai bine nu va laudati cu un petic de asfalt. Pe cetatenii de pe strada sub cetate bunul si magnificul primar din Floresti ii duce cu zaharelul de ani de zile ca se va asfalta strada care are 250m. Dar interesul propriu e pe primul loc si apoi cetatenii care au votat o mizerie si un mincinos la primărie. Sa va fie rusine, cred ca dormiti linistit noaptea.

      

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>