Surse PDL Cluj: Mihai Seplecan, presedintele Consiliului Judetean Cluj

Functia de presedinte a Consiliului Judetean Cluj a ramas vacanta dupa ce magistratii Curtii de Apel Cluj au dispus arestarea pentru 30 de zile a lui Horea Uioreanu, presedinte C.J. Cluj.

Surse din cadrul PDL Cluj ne-au confirmat ca liberalul Mihai Seplecan s-ar bucura de sustinerea consilierilor judeteni democrat-liberali pentru a ocupa functia de presedinte interimar a C.J. Cluj.

seplecan 3

Contactat telefonic, consilierul judetean Mihai Seplecan (PNL) nu a dorit sa comenteze informatia primita pe surse de la PDL, insa ne-a confirmat ca maine, sambata 31 mai, de la ora 09.30, la Casa de Cultura a Studentilor din municipiul Cluj-napoca va avea loc Delegatia PNL Cluj, unde el isi va depune candidatura.

“Nu stiu pe cine vor sustine democrat-liberalii sau ce intentii au, insa va confirm ca maine la Delegatia PNL Cluj imi voi depune candidatura pentru obtinerea mandatului care sa-mi permita sa pot participa alegerile pentru sefia C.J. Cluj si sunt convins ca ma voi bucura si de sprijinul senatorului Marius Nicoara”, ne-a declarat Mihai Seplecan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>