Ce s-a discutat la sedinta Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta Floresti

La sediul Primariei Floresti, in prezenta primarului Horia Sulea, s-a desfasurat astazi sedinta Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta. La aceasta intalnire au participat si reprezentantii societatilor comerciale Polus Center, Metro, Vaserv, Luka Com, Amareto, directorul Scolii Gimnaziale “Gh. Sincai” si medicul de familie C.Butanu.

Sorin Alexe, seful SVSU Floresti, a prezentat raportul de activitate pe primul semestru al anului 2014 si analiza contractelor de voluntariat.

floresti 26 iunie 2014 006

S-a cerut modificarea HCL din 2008 privind renumerarea financiara a voluntarilor pentru o zi de interventie, respectiv pentru 4 ore, de la 50 de lei la 10% din salariul minim pe economie. Propunerea i-a apartinut primarului Horea Sulea.

Aceasta urmeaza a fi redactata sub forma unui Proiect de Hotarare si inaintata C.L. Floresti spre dezbatere si aprobare.

La capitolul “Diverse” s-a adus in discutie necesitatea demararii unei ample actiuni de deratizare si dezinsectie.

floresti 26 iunie 2014 006

floresti 26 iunie 2014 004

“Actiuni de deratizare si dezinsectie au avut loc doar pe domeniul public. Banul public nu-l putem folosi in interese private, respectiv pentru deratizarea domeniiilor private. Putem doar sa-i obligam pe administratorii de blocuri sa investeasca in actiunile de deratizare. Am vazut aseara o filmare postata pe o retea de socializare, facuta pe strada Eroilor, in zona magazinului Profi. Am luat deja primele masuri pentru ca detinatorii acelui spatiu sa deratizeze zona”, a afirmat primarul Horia Sulea.

Revenim cu amanunte!

C.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>