Primarul Horia Sulea intentioneaza sa se intalneasca cu administratorii imobilelor. Vezi motivul!

In urma celor discutate astazi in cadrul sedintei Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta Floresti, primarul Horia Sulea a decis ca la mijlocul lunii iulie sa convoace la sediul primariei o intalnire cu toti administratorii de imobile (n.red. blocuri).

Subiectul intalnirii: demararea unei ample actiuni de deratizare.

SANYO DIGITAL CAMERA

“Intentionez sa convoc o intalnire cu toti administratorii de blocuri in vederea continuarii lucrarilor de amenajare a zonelor pentru colectarea resturilor menajere si demararea unei actiuni de deratizare. Aceasta actiune de deratizare trebuie sa fie dusa la indeplinire de asociatiile de proprietari prin firmele de administrare. Majoritatea spatiilor de colectare a resturilor menajere se afla pe spatiu privat si nicidecum pe domeniul public. Cu alte cuvinte, doresc sa-i oblic pe administratori sa deratizeze respectivele zone. In caz contrar, vom trece la sanctiuni!”, ne-a declarat primarul Horia Sulea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>