1 medic scolar si minimum 5 asistenti medicali, trotuar pe Cetatii III si plantarea de arbori

Primaria Floresti a reusit amenajarea a 4 cabinete medicale scolare, insa acestea nu sunt functionale.

“Cele 4 cabinete medicale scolare amenajate la Scoala Gimnaziala “Gh. Sincai” Floresti, Scoala Generala Luna de Sus, precum si la gradinitele din cartierul “Cetatea Fetei si de pe strada Horea, duc lipsa de personal specializat. La Ministerul Sanatatii am depus mai multe cereri pentru aprobarea a sase posturi: 1 medic scolar si 5 asistenti medicali specialisti in medicina scolara. Vreau sa cred ca odata cu inceperea noului an scolar, prin finantarea de la bugetul local, aceste cabinete scolare vor fi functionale prin ocuparea respectivelor posturi”, a afirmat primarul localitatii Floresti, dl. Horia Sulea.

Inspectorii din cadrul Serviciului de Achizitii si Investii Primaria Floresti lucreaza la documentatiile privind organizarea licitatiei pentru construirea Gradinitei de pe strada Ioan Rus, cu o capacitate de 400 de locuri.

floresti 018

Intr-o alta ordine de idei, edilul Florestiului ne-a mai declarat ca pe strada Cetatii III, in cel mai scurt timp, vor incepe lucrarile de construire a trotuarului pe portiunea “capatul Fermei Amareto – intersectia cu strada Cetatii II”.

“Lucrarile de construire a trotuarului vor incepe in cateva zile. Proprietarii halelor au fost somati sa inlocuiasca acel inestetic gard de sarma. Pe acel trotuar, mai precis la limita dintre carosabil si trotuar, vom trece la plantarea de tei”, a conchis Horia Sulea, primarul Florestiului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>