Primarul Horia Sulea s-a tinut de cuvant si politicienii au stat departe de scena evenimentului “Zilele Florestiului”

In prima zi a lunii septembrie, primarul Horia Sulea declara in exclusivitate pentru www.florestistiri.ro ca la aceasta editie a “Zilele Florestiului” politica si cei care o practica nu au ce cauta pe scena si nici nu vor avea sansa de a calca pe “covorul rosu”.

““Ii invit pe floresteni sa particip la aceste manifestari si sa se bucure de cele trei zile de spectacole. Este un prilej de relaxare si socializare. Doresc ca aceste trei zile sa nu fie stricate de politica si politicieni. De data aceasta, avand in vedere conditiile politice acuale, am hotarat sa nu invit nici un politician. Este un eveniment social dedicat exclusiv florestenilor. Nu vreau ca acest eveniment sa se transforme intr-o parada a candidatil9r care pe mine personal ma dezamagesc prin actiunile politice pe care le promoveaza. Nu sunt dispus sa intind covorul rosu nici unuia dintre ei, prin simplul fapt ca isi aduc aminte de noi doar in perioade de precampanie sau campanie electorala”, declara edilul localitatii Floresti.

sulea 27

Si asa s-a si intamplat!

La deschiderea oficiala a “Zilele Florestiului”, care a avut loc ieri dupa-amiaza, pe scena au fost invitati directorii scolilor din Floresti si Luna de Sus, reprezentantii bisericilor si consilierii locali prezenti in acel moment in Poligonul Tauti, locul de desfasurare a manifestarilor.

Cu ocazia deschiderii oficiale, primarul Horia Sulea l-a invitat pe scena pe Pr. prof. univ. dr. Ioan M. Bota, in varsta de 94 de ani, autorul a mai multor carti si tratate de istorie. Cu aceasta ocazie a avut loc si lansarea ofiaila a ultimei carti scrisa de Ioan M.Bota – “Istoria Romanilor din cele mai vechi timpui pana astazi (adevaruri nespuse pana acum), prefata fiind semnata de catre Ioan-Aurel Pop, rectorul Universitatii “Babes-Bolyai”.

Spre ora 17.30, la manifestari si-au facut aparitia si cativa consilieri judeteni (PNL si PDL), insa prezenta acestora a fost mai mult decat discreta.

Imagini din a doua zi a “Zilele Florestiului” pe adresa de facebook – Florestistiri.ro – Sectiunea Fotografii – Subsectiunea Fotografiile postate de Florestistiri.ro. Vezi 28 de Imagini !!!

In a doua zi, conform organizatorilor, la “Zilele Florestiului” au participat peste 7.500 de persoane.

Iata programul zilei de astazi, duminica 7 septembrie:

Teatru de păpuşi Minireactor:
Spectacol de Magie
Workshop creaţie păpuşi
Elevii de la Şcoala Gimnazială Gheorghe Şincai Floreşti: Grupul Folcloric Florile Floreştiului: Ioana Bucur, Cătălin Tomoş, Octavian Tanţău – chitară, voce
Grupul vocal Zâmbet de Copil
Echipa de majorete “Destiny”
Echipa de majorete “Steluţe”
Incubatorul de arte, afiliat la Societatea Internaţională de Studii Muzicale Cluj – Floreşti, recital de muzică clasică: Raluca Trif, Maria Pârvu, Alessia Borzu, Ioana Silveştean – prof. canto Marina Simionescu, Corepetitor: prof. Roxana Florea
Ansamblul de Jocuri Maghiare Pipacsom din Ciumbrud
Premierea Zootehniştilor din Floreşti
Clubul Sportiv hayashi Activ Floreşti – maestru instructor Adrian Gherman (karate, dans modern, balet)
Ansamblul de jocuri ţigăneşti Igranka – Floreşti
Alex Vaida
Gabriela Mărincuş
Lavinia Mariş
Adina Hada
Ansamblul “Măgura” Călaţele
Adriana Irimieş
Ansamblul “Cununa Someşană” Floreşti
CONCERT ŞTEFAN STAN – CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI
FOCURI DE ARTIFICII

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>