Sedinta de Consiliu Local fara nici un “PUZ-PUD” pe ordinea de zi

Primarul Horia Sulea a convocat pentru ziua de joi, 25 septembrie, orele 16.00, o sedinta cu cacarter ordinar a Consiliului Local, cu urmatoarea ordine de zi:

Proiect de hotărâre privind solicitarea inscrierii in CF a dreptului de proprietate al comunei Floreti asupra imobilului identificat in CF 63615 Floresti.

Proiect de hotărâre privind aprobarea desemnarii titlului de „Cetatean de Onoare” al comunei Floresti pentru domnul Makszin Roman Eneea Dacian.

Proiect de hotărâre privind preluarea in domeniul public al comunei Floresti al unor elemente de infrastructura de apa si canal.

Proiect de hotarare privind aprobarea alocarii sumei de 26802,37 lei pentru reparatii si iluminat punte peste Somesul Mic, comuna Floresti, Colonia de sub Deal.

Proiect de hotarare privind modificarea si completarea HCL nr. 38 din 2014. (n.red. privind modificarea şi completarea HCL nr. 17 din 21 februarie 2014 privind reglementarea modalităţii de acordare a subvenţiilor pentru persoanele care utilizează transportul public de persoane ( cu excepţia transportului în regim de taxi) pe raza comunei Floresti).

floresti cons local 004

Proiect de hotarare privind aprobarea procedurilor de licitatie avand ca obiect inchirierea spatiilor publice de pe raza comunei Floresti .

Proiect de hotarare privind inscrierea-cuprinderea in reteaua scolara a comunei Floresti a gradinitei cu program prelungit „ Daniela”

Proiect de hotărâre privind acordarea unui premiu pentru numita Tautan Florica la implinirea varstei de 99 de ani.

Proiect de hotărâre privind revocarea HCL nr. 87 din 2014

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 30.000 Lei pentru echipa de fotbal “Avantul 1970″.

Proiect de hotarare privind metodologia de atribuire a contractului de curatare . spalare, deszapezire strazi de pe raza comunei Floresti.

Proiect de hotarare privind subventionarea transportului pentru persoane cu handicap, elevi la postliceal buget cursuri de zi si elevi care urmeaza cursurile unitatilor de invatamant de pe raza comunei Floresti.

Proiect de hotarare privind modificarea statului de functii

Diverse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>