Un florestean sustine ca abonamentele CTP sunt prea “piperate”

Un florestean este nemultumit de tarifele practicate de catre Compania de Transport Public Cluj. In sectiunea “Recent Comments” am primit urmatorul mesaj-protest, pe care il publicam asa cum ne-a fost trimis.

“Mare mi-a fost bucuria cand am aflat ca CTP Cluj, o sa serveasca si locuitorii din Floresti, adica si pe mine, deoarece lucrez in Cluj, cartier Manastur. Am preferat sa merg cu CTP-ul, mi se parea mult mai convenabil decat cu masina personala. Totul a fost bine, cinci luni, cat am avut abonament pe linia M21 cu 60 lei.

autobuze ctp

Duminica 21 septembrie 2014, cand am vrut sa imi fac un nou abonament pe o luna, eu si sotia (care lucreaza in Polus), am constatat ca nu se mai poate cu 60 lei, ci cu 90 lei, in care e inclusa o linie de oras.

Acum, noi, care nu avem nevoie de linie de oras, DE CE SUNTEM OBLIGATI SA NE FACEM ABONAMENTE CU 90 LEI , DACA EU DIN BUCIUM MERG PE JOS, IAR SOTIA DIN POLUS MERGE IN FLORESTI PRIN BUCIUM ? Eu lucrez aproape (nu am nevoie de linie gratuita in oras! ‘gratuitul costa 30 lei’), sotia pana in Polus si inapoi in Floresti, nu are nevoie de linie de oras! Daca pana in polus e 60 lei abonamentul lunar, de ce inca o statie, pana in Bucium, sunt obligat sa imi fac abonament cu 90 lei ? Iar sotia care lucra in Polus, nu are din Polus autobuz spre Floresti, de ce e obligata sa mearga o statie pe jos pana la Metro?

De ce aceasta scumpire a abonamentului ??? Pana acum, cinci luni de zile am mers pana in Bucium cu abonament de 60 lei pe luna, acum, tot pana in Bucium e 90 lei/luna. Cum justificati aceasta scumpire? Repet, nu avem nevoie de abonament de oras (gratuit cu 30 lei ). Dorim ca sa se revin la felul cum erau inainte abonamentele, altfel mi se pare la fel de economic ca si cu masina personala. Aceasta schimbare a abonamentelor mi se pare un abuz, o nedreptate”, ne-a scris Adrian.

One thought on “Un florestean sustine ca abonamentele CTP sunt prea “piperate”
  1. Are dreptate domnul din articolul de mai sus. Linia 102 are dus intors – 23.7 km, linia 25 – 17 km, la pret de 4 lei iar noi la – 14 km dus intors platim 6 lei. Locuitorii din Baciu circula 9-10 statii in plus fata de Baciu in Cluj Napoca!!! Noi 1 si platim aceasi suma. Cat de corect este domnu NEAGU?

      

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>