Pentru unii consilierii locali floresteni sfaturile specialistilor sunt “vorbe in vant”

Consilierii locali floresteni par sa nu mai tina cont de sfaturile juristului si a secretarului Primariei Floresti in discutarea si aprobarea unor proiecte de hotarari. Nici de opiniile directorului Scolii Gimnaziale “Gh. Sincai” nu le pasa, in special consilierilor PESDISTI condusi de Ioan Maja (foto stanga).

Secretarul Primariei Floresti, d-na Maria Vanea, ne-a declarat ca va ataca in contencios administrativ “Proiect de hotarare privind alocarea Sumei de 30.000 Lei din pretul ECHIPA de fotbal “Avantul 1970″.

cons local 2012

“Consilierii locali au aprobat un regulament de acordare a unor sume de bani catre anumite entitati, iar ieri l-au incalcat, desi le-am atras atentia asupra procedurii pe care o voi urma daca vor da un vot favorabil acestui proiect. Voi ataca in contencios administrativ. mai mult, consilierul Traian Abrudan, presedintele de sedinta, le-a spus ca nu va semna acest proiect”, ne-a declrata Maria Vanea, secretarul Primariei Floresti.

Cu probleme de legalitate pare a fi si “Proiect de hotarare privind modificarea si completarea HCL nr. 38 DIN 2014.

In acest proiect se solicita acordarea unei subventii de 45 de lei pentru toti elevii care urmeaza cursurile scolare din Municipiul Cluj-Napoca, indiferent de profilul acestora.

Proiectul a fost votat, insa, se pare, acesta incalaca Legea Educatiei Nationale.

Administratia locala floresteana va solicita Prefecturii Cluj un punct de vedere oficial, de punere in aplicare sau nu a acestui Proiect de Hotarare.

Vezi cum au votat alesii locali in sedinta de ieri a C.L. Floresti:

Proiect de hotarare privind solicitarea inscrierii in CF a dreptului de proprietate al COMUNEI Floresti asupra imobilului identificat în CF 63615 Florești. – pentru 6, abt 4, 2 impotriva

Proiect de hotarare privind aprobarea desemnarii titlului de “Cetatean de Onoare” al COMUNEI Floresti for Domnul Makszin Roman Eneea dacic. amanat

Proiect de hotarare privind preluarea în Domeniul publice al COMUNEI Florești al únor Elemente de Infrastructura de apa si canal. 13-0-1

Proiect de hotarare privind aprobarea alocarii Sumei de 26802,37 lei din pretul reparatii si Iluminat punte Peste Somesul Mic, comuna Florești, Colonia de sub Deal. 9-3-2

Proiect de hotarare privind modificarea si completarea HCL nr. 38 DIN 2014. unanim.

Proiect de hotarare privind aprobarea procedurilor de Licitație avand ca obiect inchirierea spatiilor Publice de pe raza COMUNEI Floresti.unanim.

Proiect de hotarare privind inscrierea-cuprinderea în Reteaua scolara o COMUNEI Floresti un gradinitei cu program de prelungit “Daniela” unanim.

Proiect de hotarare privind acordarea unui Premiu for numita Tautan Florica la implinirea varstei de 99 de ani.unanim.

Proiect de hotarare privind revocarea HCL nr. 87 DIN 2014 impotriva toti

Proiect de hotarare privind alocarea Sumei de 30.000 Lei din pretul ECHIPA de fotbal “Avantul 1970″. 10-3-1

Proiect de hotarare privind metodologia de atribuire a contractului Data de Curatare. spalare, deszapezire strazi de pe raza COMUNEI Floresti. unanim,

Proiect de hotarare privind subventionarea transportului pretul PERSOANE cu handicap, Elevi la Postliceal Buget Cursuri de zi si Elevi grijă urmeaza cursurile unitatilor de Invatamant de pe raza COMUNEI Floresti. unanim.

Proiect de hotarare privind modificarea STATULUI de Functii unanim.

One thought on “Pentru unii consilierii locali floresteni sfaturile specialistilor sunt “vorbe in vant”
  1. Vreau sa atrag atentia d.lui primar si consilierilor locali ca desi copiii nu au drept de vot parinti lor au, si pentru un parinte nu exista suparare sau ofensa mai mare decat sa-i tratezi cu dispret copilul. Este o aberatie hotararea prin care doar copiii care fac scoala in Floresti au dreptul la abonament GRATUIT pentru activitati extrascolare in Cluj-Napoca pe cand copiii care urmeaza scoala in Cluj , mai fac si alte activitati tot in oras, sunt obligati sa plateasca abonament INTEGRAL.Motivarea ca sunt scoli in Floresti este o minciuna jenanta,oare uita dl primar ca se lauda cu cea mai mare comuna din tara din punct de vedere al populatiei? Crede dl primar ca o singura scoala poate absorbi copiii unui mic oras ? Si pana la urma ce relevanta are la ce scoala merge copilul daca e nevoie de deplasare in Cluj pentru activitati extrascolare,oare sunt copii de rang diferit chiar daca sunt cu totii floresteni?Pentru orice observator onest este evident ca este un motiv inventat din rea vointa,mai ales cand in urma unei hotarar recente toti pensionarii floresteni au liber pe CPT,Explicatia este simpla,pensionarii voteaza pe cand copii de clase 1-8 NU,deci nu sunt un bazin electoral interesant pt d.nii consilieri sau pentru dl primar.
    Tot respectul pentru oamenii in varsta si felicitari pentru facilitatile oferite dar primaria nu trebuie sa uite ca cei mici sunt viitorul acestei localitati,in ei trebuie sa investeasca in primul rand,sa-i scoleasca la scolile cele mai bune pentru a deveni performanti si a aduce plus valoare societatii si comunei.Un motiv de rusine pentru primaria Floresti este si faptul ca in Cluj-Napoca copiilor floresteni le este oferit transport gratuit pe doua linii ,singura problema pentru acesti copii este transportul din Floresti ,comuna in care parintii lor isi platesc taxele.

      

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>