EXCLUSIV/ VA OFERIM NUMELE VINOVATULUI PENTRU CONSTRUIREA DE BLOCURI IN… POARTA FERMEI DE PUI AMARETO. SA VEDETI CE-I CERE DEZVOLTATORULUI IMOBILIAR!

Materialul publicat in aceasta dimineata – INSPECTORII DE LA URBANISM SI AGENTII POLITIEI LOCALE FLORESTI AR FACE BINE SA INVESTIGHEZE ACEST SUBIECT. NE INTOARCEM IN PERIOADA 2006-2012; UPDATE: ORA 10.50 – INFORMATII SI IMAGINI NOI CU VIITOARELE BLOCURI DIN… POARTA FERMEI DE PUI AMARETO/ INSPECTORII DE LA URBANISM SI AGENTII POLITIEI LOCALE FLORESTI AR FACE BINE SA INVESTIGHEZE ACEST SUBIECT. NE INTOARCEM IN PERIOADA 2006-2012? (http://florestistiri.ro/?p=4195) – l-a determinat pe primarul Horia Sulea sa solicite explicatii inspectorilor din cadrul Biroului de Urbanism.

Unul dintre inspectori, Bogdan Gansca, a fost trimis pe teren si apoi a prezentat toate documentele care, se pare, ii permit lui A. Varvari sa construiasca Blocuri in apropierea Fermei de Pui “Amareto”.

NU O SA VA VINA SA CREDETI CINE SE FACE VINOVAT DE APROBAREA CONSTRUIRII DE BLOCURI IN FATA FERMEI DE PUI!!!

Inspectorul Bogdan Gansca ne-a declarat ca Legea nr. 50/1991 a suferit numeroase modificari, una dintre acestea, survenita in urma cu trei luni, nu-i mai obliga pe constructori sa AFISEZE…REGULILE si NORMATIVELE in CONSTRUCTII – Pe intreaga durata a executarii constructiei, la deschiderea stradala, in loc vizibil, trebuie afisat un panou pe care veti afisa datele de identificare ale constructiei respective. Panoul trebuie sa aiba dimensiuni de minim 90×60 cm si sa contina urmatoarele informatii;
- Denumirea constructiei, de ex. “casa de locuit”;
- Adresa constructiei;
- Beneficiarul – persoana fizica ori juridica;
- Denumirea proiectantului general;
- Denumirea constructorului/executantului imobilului;
- Numarul autorizatiei de construire si data emiterii acesteia;
- Termenele de executie a consttructiei (data de incepere si data de incheiere)
Atat beneficiarul, cat si arhitectul si constructorul au obligatii clar stabilite pe parcursul derularii lucrarilor de constructie.

Imagini pe https://www.facebook.com/FlorestiStiri.Ro -

Cat despre amplasarea unui bazin pentru curatirea utilajelor (basculante, excavatoare, etc), inspectorul B.Gansca ne-a spus ca acesta se va face, pentru ca i-a impus dezvoltatorului. Deocamdata, basculantele continua sa murdareasca partea carosabila – Cetatii 3, Eroilor, etc.

Parcela de teren pe care urmeaza a se ridica Ansamblul de Blocuri in FATA FERMEI de PUI “AMARETO” i-a apartinut pana acum 1 an domnului Vasile Salanta (SC Somesul cald SRL, Gilau).

breaking-news

Acesta i-a vandut o parte din teren domnului Alexandru Varvari, insa nu inainte de a obtine de la Consiliul Local Floresti, pe baza tuturor documentatiilor obtinute de la alte institutii, inclusiv AGENTIA pentru PROTECTIA MEDIULUI CLUJ, PUZ-PUD-ul pentru un numar de 5 BLOCURI cu REGIM de INALTIME P+2E+M.

Altfel spus, Alexandru Varvari a cumparat de la Vasile Salanta si terenul si PUZ-PUD-ul pentru cele 5 Blocuri.

VA OFERIM NUMELE VINOVATULUI. SA VEDETI CE-I CERE DEZVOLTATORULUI IMOBILIAR!

Pe data de 02.09.2013, AGENTIA pentru PROTECTIA MEDIULUI CLUJ a emis DECIZIE nr 374, prin care ii ofera dezvoltatorului imobiliar posibilitatea de a obtine PUZ-PUD-ul de la Consiliul Local Floresti.

Cu alte cuvinte, NOI, AGENTIA pentru PROTECTIA MEDIULUI CLUJ, SUNTEM DE ACORD SA CONSTRUIESTI!

La litera G a DECIZIEI nr 374/02.09.2013, ultimul articol din decizie, scrie negru pe alb (ATENTIE !!!):

“ORICE SOLICITARE DE CUMPARARE/INCHIRIERE VA FI URMATA DE INFORMAREA SCRISA A SOLICITANTULUI DE CATRE DEZVOLTATORUL IMOBILIAR PRIVIND FUNCTIONAREA FERMEI DE PUI AMARETO SI A POSIBILELOR SITUATII DE DISCONFORT CAUZATE DE MIROS” !!!

In concluzie, A.Varvari este obligat sa-si informeze in scris viitorii clienti ca prin zona, din cand in cand,…PUTE, de la FERMA de PUI AMARETO.

Un ARTICOL stipulat in BATAIE de JOC, deducem ca scris si introdus pentru a-si acoperii celelalte zeci de hotarari gresite date in Floresti, cu precadere in partea de sud a localitatii.

In lipsa acestei DECIZII, CONSILIUL LOCAL FLORESTI nu ar fi PUTUT APROBA acest PUZ-PUD!!!

Codin SAMOILA

De citit si: http://florestistiri.ro/?p=4195

Imagini pe https://www.facebook.com/FlorestiStiri.Ro -

2 thoughts on “EXCLUSIV/ VA OFERIM NUMELE VINOVATULUI PENTRU CONSTRUIREA DE BLOCURI IN… POARTA FERMEI DE PUI AMARETO. SA VEDETI CE-I CERE DEZVOLTATORULUI IMOBILIAR!
  1. Acolo unde intervine d-l inspector de urbanism Bogdan Gansnca, fiti siguri ca ceva nu miroase a bine, adica pute rau de tot. Ca argumentare vezi Sentinta Civila nr.1347 din 2014 a Tribunalului Cluj, Sentinta definitiva si executorie din Dosarul 19323/211/2012 a Tribunalului Cluj, Raportul de evaluare nr.31925/G/ll/16.07.2013 a ANI, Dosarul nr.307/P/2013 etc.

      

  2. Totusi, CL Floresti putea refuza aprobarea, avizul de mediu era necesar dar nu suficient. Se pare ca nu s-a schimbat nimic in afara ca bula imobiliara s-a spart si deci nu se construieste la fel de mult. Garantez ca tot inghesuite vor fi blocurile, sa poti vorbi de pe balcon cu vecinii de vis-a-vis. Fara spatiu verde, locuri de joaca pentru copii, etc.

    Off topic, stilul tabloid cu “N-O SA-TI VINA SA CREZI CINE…” mi se pare total deplasat si cel putin pentru mine e foarte enervant. Ma voi stradui sa citesc printre randuri si sa extrag informatia utila atata vreme cat va exista asa ceva…

      

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>