Acces restrictionat in Floresti, pe strada Poligonului. Vezi declaratia primarului Horia Sulea

Primaria Floresti a decis restrictionarea traficului pe strada Poligonului din cauza aglomeratiei si blocajelor inregistrate la orele de varf.

“Din data de 20 octombrie, luni, accesul tuturor autovehiculelor, cu exceptia autobuzelor CTP, este interzisa pe strada Poligonului pe sensul de mers dinspre strada Tautiului spre strada Avram Iancu (DN1). Variante pentru autovehicule care circula in zona: strazile Muncitorilor si Cetatii.

breaking-news - Copy

S-a ales aceasta solutie in urma consultarilor avute cu politistii Sectiei 6 Politie Rurala si specialistii in trafic datorita faptului ca la orele de varf se reaza coloana de masini pe strada Poligonului, la intwersectia cu strada Avram iancu, si ingreuneaza deplasarea autobuzelor CTP.

Accesul pe strada Poligonului este permis doar dinspre strada Avram Iancu”, ne-a declarat primarul Horia Sulea.

Semnele de circulatie – interzis stanga, respectiv interzis dreapta – au fost deja montate, insa sunt acoperite pana duminica cu folii.

Imagini pe https://www.facebook.com/florestistiri.ro

C.S.

6 thoughts on “Acces restrictionat in Floresti, pe strada Poligonului. Vezi declaratia primarului Horia Sulea
 1. Astia or sunt prosti ori sunt gramada. De luni vom vedea shouri totale pe cele doua strazi ramase cu dublu sens. Daca azi dimineata am facut 35 minute de pe Florilor pana pe Calea Floresti, cat vom face de luni incolo? Raspunsul Politiei ar trebui sa fie prezenta lor in trafic nu prin birouri la cafele.

    

 2. Fratilor,
  pai si asa este nebunie ca sa iesi in principala, cum va fi cu o iesire in minus ???
  Nu era mai bine sa se dea drumul la centura si doar dupa asta sa se restrictioneze?
  Astept cu nerabdare sa vedem rezultatele acestei minunate masuri !!!

    

 3. Deplasarea autobuzelor CTP este ingreunata de masinile care vin dinspre strada Cetatii. Ar trebui restrictionat accesul doar din acea directie (interzis la stanga). Altfel, se va face coloana pe strada Tautiului, inspre strada Muncitorilor, iar autobuzele CTP vor intampina din nou dificultati la intersectia Poligonului cu Tautiului.

    

  • Eu de pe Eroilor vin cu masina pe Cetatii, care incepand cu ora 6.50 se blocheaza.
   Cu ce ajuta restrictionarea de pe Poligonului cand sunt blocate toate strazile inainte de Poligonului.

     

  • Daca chiar au vrut sa schimbe ceva puteau modifica traseul CTP. de pe Poligonului pe Cetatii. Cei care asteapta autobusul pe Tautiului ar avea de mers in plus vreo 200 m pana pe Cetatii. E asa de greu?

     

 4. Rezultatul este evident. Autobuzele raman in continuare blocate, doar locul unde se intampla asta s-a schimbat. Cat despre coloanele de masini formate pe strada Tautului, Muncitorilor nu are nici un sens sa mai speram la normalitate. Daca Primaria Floresti (conform propriei declaratii) ia genul asta de decizii “in urma consultarilor cu politistii sectiei rurale” si nu cu specialisti in trafic rezultatul este unul evident. Sute de masini blocate la orele de varf (in numele unui numar infim de mic de calatori cu mijloacele de transport in comun- care oricum tot in acelasi blocaj se afla), strazi cu dublu sens devenite ad-hoc strazi cu sens unic dar nici chiar, improvizatii si bajbaieli, experimente ce costa nervi, intarzieri la scoala, munca, etc, combustibil irosit fara sens. O masura care are efecte dezastruoase. Concluziile le trag doar cei in cauza. La Primaria Floresti probabil cineva o va trece si pe aceasta la realizari.

    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>