Carman/Ferma Baraganu a deschis o carmangerie in Floresti, pe strada Porii

Producatorul de carne si preparate din carne Carman (Ferma Baraganu) din Urziceni a deschis de curand un magazin si in Floresti, pe strada Porii (zona Pietonala), vis-a-vis de Classic Cafe.

Fabrica Carman din Urziceni produce in prezent sortimente de carne si preparate din carne de porc, dar pe viitor unitatea intentioneaza sa-si diversifice gama prin fabricarea de sortimente din carne de pasare.

Magazinele, cu suprafete de vanzare de circa 50 de metri patrati, comercializeaza 120 de sortimente de carne proaspata, carne congelata si preparate din carne de porc si pasare, lactate si produse de panificatie.

intrare floresti dinspre cluj

Compania deruleaza un program de investitii, in valoarede 4 milioane de euro, prin intermediul caruia au fost achizitionate utilaje pentru cresterea gamei de produse si a calitatii acestora. Pentru ca produsele sa respecte cele mai exigente cerinte, Carman foloseste tehnologie de ultima ora din Germania, Italia si Austria.

Magazinul “Ograda Taraneasca” deschis in Floresti, pe strada Porii (zona Pietonala) – orar Luni-Vineri 08.00 – 20.00, Sambata 08.00-16.00, Duminica 08.00-14.00 – organizeaza saptamanal o tombola pentru clientii fideli. Premiile constau in produse eletrocasnice, iar extragerea are loc in ziua de joi.

Imagini doar pe https://www.facebook.com/FlorestiStiri.Ro

Advertorial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>