Cum a reusit Horia Sulea sa-l convinga pe Liviu Neag sa prelungeasca traseul M26 si cu cine voteaza duminica

Primarul Horia Sulea si Liviu Neag, directorul Companiei de Transport Public Cluj, au purtat in ultimele doua luni mai multe discutii pe tema prelungirii traseului unei linii de autobuz care deserveste locuitorii Florestiului pana in centrul municipiului Cluj-Napoca.

Ieri, edilul localitatii Floresti a anuntat oficial, printr-un comunicat de presa, prelungirea liniei de autobuz M26 pana la Opera Maghiara (Cluj-Napoca).

SANYO DIGITAL CAMERA

Reporter: Cum ati reusit sa-l convingeti pe directorul Liviu Neag de necesitatea prelungirii traseului liniei M26 pana in centrul Clujului?

Horia Sulea: Discutiile cu domnul director Liviu Neag le-am inceput cu ceva timp in urma si ieri, marti 28 octombrie, am reusit sa implementam aceste idei si nu pot decat sa le multumesc celor de la CTP in privinta pretului biletelor, respectiv pentru prelungirea liniei M26 pana in centrul municipiului Cluj-Napoca. Conducerea CTP a dat curs doleantelor exprimate de catre floresteni prin glasul meu. Sper ca aceasta prelungire de traseu sa nu se opreasca aici si in viitor, cand conditiile de trafic vor permite, sa prelungim si celelalte linii.

Rep: De ce s-a ales M26 si nu o alta linie?

Horia Sulea: Nu va scund faptul ca s-a discutat despre liniile M21 si M26. Pana la urma, dupa mai multe calcule facute, am ajuns la concluzia ca linia M26 desrveste locuitorii din zona noua a Florestiului si buna parte din Vatra Veche a satului.

Rep: Ieri ati purtat discutii si cu reprezentantii DRDP si Biroului Politiei Rutiere IPJ Cluj pentru gasierea celor mai bune solutii pentru decongestionarea traficului pe DN1.

Horia Sulea: Doresc sa le multumesc reprezentantilor DRDP si sefului Biroului Circulatie din cadrul IPJ Cluj, comisar Lucian Bob, de intelegeerea de care au dat dovada pentru inceperea demersurilor pentru implementarea sistemului benzi reversibile pe DN1. Sper sa fie o reusita si la momentul implemtarii participantii in trafic sa dea dovada de intelegere pana and acest sistem va fi inteles de toti.

Rep: O ultima intrebare. Duminica, 2 noiembrie, au loc alegeri prezidentiale. Ce le transmiteti florestenilor?

Horia Sulea: Ii rog respectuos sa se prezinte la urne si sa-si exercite dreptul constitutional de a-si alege in mod direct presedintele. Ca vicepresedinte al Biroului Teritorial PNL Cluj si presedinte organizatia PNL Floresti ii indemn sa voteze “Romania Lucrului Bine Facut!”, pentru o perspectiva europeana si un viitor normal al copiilor nostri in conceptul european. Il votez pe Klaus Ioahnnis!

C.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>