UPDATE: ora 12.00 – Tanara din Floresti care a disparut acum o saptamana s-a intors acasa!

Sectia 6 Politie Rurala Floresti a fost sesizată la data de 23 octombrie, cu privire la faptul că, minora Corneştean Cristiana-Maria (15 ani), a plecat voluntar de la domiciliu, din 22 octombrie şi nu s-a mai întors.

UPDATE: ora 12.00 – Potrivit România TV, părinţii spun că fata a ieşit în oraş împreună cu o prietenă, însă la un moment dat cele două s-au certat din cauza unui băiat. Atunci, Cristiana a refuzat să se întoarcă acasă împreună cu prietena ei şi din acel moment nu a mai răspuns la telefon.

Ultimele informaţii despre ea sunt că a fost lăsată de un prieten într-un club din centrul Clujului. Mama fetei se teme ca aceasta să nu fi fost sechestrată de un necunoscut.

Întreaga poveste a avut un final fericit în cele din urmă, iar tânăra s-a întors acasă. Potrivit poliţiştilor, aceasta şi-a contactat mama miercuri seară.

Semnalmente: înălţime 1,60 m., greutate 58 kg, constituţie fizică atletică, faţă ovală, ochi negri, ten deschis, păr negru, lung, tunsă scurt în lateral.

breaking-news - Copy

Îmbrăcăminte: în momentul plecării purta colanţi de culoare neagră, geacă din fâş de culoare închisă, cizme de culoare neagră, iar la gât purta lănţişoare din material împletit, de diferite culori. Aceasta purta în spate un ghiozdan în carouri de culoare roşu cu negru.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Imagini pe https://www.facebook.com/FlorestiStiri.Ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>