Manifestarea dedicata Zilei Nationale a Romaniei va fi organizata impreuna cu Gala Sportului Florestean

Intr-un cadru festiv, ieri, primarul Horia Sulea a tinut sa-i premieze pe karateka de la CS Hayashi Activ Floresti, care in acest an au avut rezultate excelente la Campionatele Europene si Mondiale de Copii si Juniori. Doar de la ultimul Campionat European, desfasurat in Polonia, 15-20 octombrie Szczecin, sportivii pregatiti de Adrian Gherman, Tania Hinteuar si Adela Bodea, s-au intors cu 16 medalii, dintre care sase de aur.

Primarul localitatii Floresti a tinut sa le multumeasca sportivilor petru performantele obtinute si i-a asigurat de intreg sprijinul administratiei locale pe viitor.

karate 5 medalii

Pe langa medaliile internationale castigate, clubul permite tinerilor floresteni un mod de viata sanatos prin sectiile pe care le are, fie ca vorbim de sporturi individuale sau de echipa. Stiu ca acest sport, karatele, este pe punctul de a deveni sport olimpic si imi doresc ca toti sportivii premiati acum sa urce vreodata pe podiumul olimpic si sa fie mandru de intonarea imnului national. Aveti intregul nostru sprijin, atat pentru sportul de performanta, cat si pentru miscare in general. Doresc ca la finele anului, cu ocazia Galei Sportului Florestean, eveniment pe care mi-l doresc sa aiba loc impreuna cu manifestarea dedicata Zilei Nationale a Romaniei, sa va fac tuturor o surpriza placuta. Mai multe detalii nu va ofer pentru ca surpriza este surpriza”, a afirmat primarul Horia Sulea.

La decernarea diplomelor si plachetelor de excelenta a luat parte si consilierul local Tatiana Hinteuar (PNL).

Imagini pe https://www.facebook.com/FlorestiStiri.Ro

C.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>