SC Quatro Eco Salub se va ocupa de deszapezire in Floresti

Consilierii locali floresteni au votat ieri, in cadrul unei sedinte cu caracter extraordinar, rectificarea bugetului pe anul in curs, caietul de sarcini pentru firma care va presta servicii de salubrizare si deszapezire si rezultatele negocierilor obtinute de catre primarului Horia Sulea cu directorul CTP, Liviu Neag, privind o serie de reduceri pret la abonamente si bilete.

Dupa mai multe discutii pro si contra care au vizat in mare masura calitatea serviciilor oferite de SC Quatro Eco Salub, consilierii locali au aprobat cu doar 9 voturi caietul de sarcini, respectiv ca lucrarile de deszapezire pe raza localitatii Floresti sa-i revina societatii mai sus-mentionata, unde Consiliul Local detine 49% din actiuni, alaturi de C.L. Gilau si C.L. Capusu Mare.

floresti cons local 004

Consilierii locali au mai aprobat rectificarea bugetului, cu excedent de 700.000 lei, precum si rezultatele obtinute de catre primarul Sulea in negocierile purtate cu directorul CTP privind o serie de reduceri la bilete si abonamente si prelungirea traseului liniei M26.

C.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>