INCA O INVESTITIE PENTRU DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII LOCALITATII FLORESTI

La sediul Primariei Floresti s-a desfasurat ieri “Licitatia pentru instalarea a patru statii de pompare, două pentru apa menajera, pe strazile Urusagului si Dumitru Mocanu si doua pentru apa pluviala pe strazile Ioan Rus si Florilor”. Investitia a fost aproximata la 1 milion de lei.

La licitatie s-au prezentat doua societati comerciale: GENTILIA CONSTRUCT CÂMPIA TURZII (suma oferită pentru lucrare: 893.724 lei)

BOCCARDO ENTERPRISE CLUJ NAPOCA (suma oferită pentru lucrare: 839.434 lei).

luxor 2 florestistiri.ro

“Este vorba de patru staţii de pompare, două pentru apa menajeră, pe Uruşagului şi Dumitru Mocanu şi două pentru apa pluvială, pe Ioan Rus şi Florilor. Prin această investiţie vom realiza o şi mai bună sistematizare a canalizării în zonă. Floreştenii trebuie să ştie că la noi nu politicul este vioara întâi ci administraţia şi lupta continuă pentru a oferi un trai cât mai Occidental floreştenilor. Asta deşi unii bat apa în piuă cu politicul şi la tot pasul ne pun beţe în roate şi se împotrivesc investiţiilor. Bineînţeles, investiţia este realizată strict din banii floreştenilor, adică din bugetul nostru propriu, fără nici un aport al Guvernului”, a declrata primarul Horia Şulea.

GENTILIA CONSTRUCT CÂMPIA TURZII (suma oferită pentru lucrare: 893.724 lei)

BOCCARDO ENTERPRISE CUJ NAPOCA (suma oferită pentru lucrare: 839.434 lei)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>