Cazul Agip revine in actualitate. Primul talhar a fost arestat, iar alti doi sunt dati in urmarire generala!

Claudiu Sergiu Feher, student la o facultate din Cluj-Napoca, a fost retinut in cazul jafului de la benzinaria Agip, de la intrarea in localitatea Gilau.

Acesta a fost ajutat de un agent de paza (n.red. pe numele sau Vasile Adrian Baciu) de la societatea Scutul Negru.

Conform stiridecluj.ro, care citeaza surse din cadrul anchetatorilor, studentul era coleg de apartament cu angajatul Scutul Negru, ambii originari din județul Mureș.

SANYO DIGITAL CAMERAClaudiu Sergiu Feher a comis jaful ajutat de un alt bărbat, urmărit și el. Cei doi au folosit un pistol cu jucărie pentru a-i amenința pe angajații benzinăriei, furând 60.000 de lei.

Până acum a fost reținut studentul, iar cel de-al doilea bărbat care a participat efectiv la comiterea atacului și angajatul Scutul Negru sunt căutați.

La domiciliul studentului Claudiu Sergiu Feher a fost găsită suma de 10.000 de lei, iar restul de 50.000 au fost împărțiți de ceilalți doi complici, ambii dispăruți.

sursa: stiridecluj.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>