Benzinaria Agip se afla pe teritoriul localitatii Floresti. Primarul localitatii Gilau vine cu explicatii!

Mai multi cititori ne-au atras atentia ca Benzinaria AGIP, unde acum cateva zile a avut loc un jaf armat, se afla pe raza localitatii Floresti si nu in Gilau, asa cum mai multe portaluri de stiri au mentionat acest aspect. inclusiv www.florestistiri.ro.

Intr-adevar, AGIP se afla pe…pamant florestean, desi toata lumea stie ca Targul de Masini apartine de Gilau, iar benzinaria AGIP se afla chiar vis-a-vis.

SANYO DIGITAL CAMERAIn urma cu cateva minute am purtat o discutie telefonica cu primarul localitatii Gilau, dl. Dumitru Sfarlea.

“Acum, terenul pe care s-a construit benzinaria AGIP se afla pe raza localitatii Floresti. In 1964 a avut loc o reorganizare teritoriala si asa s-a ajuns ca acea suprafata de teren sa fie trecuta in domeniul public al localitatii Floresti. Vina dumneavoastra nu este mare si va mai spun ca putina lume stie ca Targul de Masini apartine si de Floresti si de Gilau. 2/3 din terenul unde se organizeaza targul apartine de Floresti, iar restul de Gilau. De aici, cred eu confuzia care s-a creat”, ne-a declarat primarul Dumitru Sfarlea.

Le multumim tuturor cititorilor care ne-au atras atentia si ne cerem scuze pentru greseala.

C.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>